LOUISE HOFFSTEN

Support: I’m Kingfisher
Datum: Lördag 29 september.
Dörrar öppnar: 18:00 | Show start: 20:00

Folkkära och Så mycket bättre-aktuella Louise Hoffsten till Stjärnteatern 29/9!

Med en låtkatalog och historik på landets livescener som får de flesta att framstå som nykomlingar behöver Louise Hoffsten knappast någon vidare presentation. Förra året släppte hon albumet "Röster ur mörkret" som hyllades unisont som ytterligare ett klassiskt Hoffsten-album. Sommaren 2017 tillbringade hon på kultförklarade Packmopedsturnen och det eviga turnerande fortsatte sedan i höstas och vintras. 

Louise Hoffsten är en av årets deltagare i det omåttligt populära programmet Så mycket bättre i höst. Tillsammans med bl. a Eric Gadd, Christer Sjögren och Charlotte Perelli väntar tv-inspelning på Gotland i sommar och miljonpublik i höst.

En av Sveriges mest folkkära artister kommer till Stjärnteatern för en unik och intim afton med en perfekt giv guldkorn, klassiker och nya låtar. 

Louise Hoffsten är en nära och genuin musikalisk upplevelse du inte vill missa. Välkomna!

Om I'm Kingfisher:
Nu är den Grumsbördiga singer-songwridtern I'm Kingfisher tillbaka med sitt nya album ”Transit” (release 13 april). ”Transit” följer de hyllade albumen ”Arctic” (2010) och ”Avian” (2014) likväl som det är hans mest intima och avskalade samling låtar hittills. 

Första singeln ”What Good Would Loving Do Me Now?” hyllades unisont och följdes upp av låten ”Luck Underwhelms Me” som ytterligare höjde förväntningarna inför kommande albumet ”Transit”. 

”Transit” spelades till en början in av Jonsson själv med både gitarr och sång i kompletta tagningar tillsammans med producenten Carl Edlom, innan gästartister som Christian Kjellvander, Martin Hederos, Helena Arlock och Klabbe Hörngren bidrog med ytterligare pålägg.

Pressröster om de senaste singlarna:
”Bäst just nu. När Thomas Jonsson till slut infriar alla löften” - Patrik Forshage, Nöjesguiden
”tidiga-Damien Jurado-bra” - Håkan Steen, Aftonbladet
”prepare yourself for a breathtaking experience” - The Revue

Biljetter säljs via Tickster.com samt över disk hos Biljettbyrån.