Back to All Events

Danny Bhoy

  • Stjärnteatern 5 Glimmervägen Lund, Skåne län, 224 78 Sweden (map)

Efter flera bejublade framträdanden på Lund Comedy Festival återvänder den skotske komikern Danny Bhoy. 14 april ger han sin senaste show ”Make Something Great Again For Stronger Better Future Tomorrow Together” här på Stjärnteatern.

I showen behandlar han alltifrån vardagens små trivialiteter till världspolitik och klimatförändringar. Med båda fötterna på jorden levererar Danny vassa iakttagelser, kryddat av ett träffsäkert kroppsspråk och knivskarp intelligens. Han interagerar gärna med publiken, som älskar hans personliga och varma stil.

”Danny Bhoy är enastående. Den skotsk-indiske standuparen har allt, som ingen annan jag upplevt.” - Alexander Agrell, Sydsvenskan

Biljetter säljs via Tickster.com samt över disk hos Biljettbyrån.

Earlier Event: April 7
The Refreshments
Later Event: April 21
Bo Sundström