Back to All Events

Thomas Stenström

  • Stjärnteatern 5 Glimmervägen Lund, Skåne län, 224 78 Sweden (map)

Thomas har turnerat konstant sedan släppet av hans tredje album Rör inte min kompis tidigt i år. Vinterns fyra spelningar blir första gången han turnerar utan sitt band och med en mindre avskalad sättning.

- Det är något jag velat göra länge, ända sedan jag började tänka på att spela live i stort sett. Men vi har liksom alltid turnerat med bandet. Så det skall verkligen bli kul att göra låtarna live lite mer som de låter när jag först skriver dom. Känns som det ärligaste och farligaste man kan göra så därför lockar det mig. Tar med mig Johannes Runemark som musikaliskt och psykiskt stöd, hoppas vi ses, hälsar Thomas Stenström. 

Biljetter säljs via Tickster.com samt över disk hos Biljettbyrån.

Later Event: March 24
#kulpåvägen med Petter