Back to All Events

Scenkväll med Luuk & Daniel Hallberg

  • Stjärnteatern 5 Glimmervägen Lund, Skåne län, 224 78 Sweden (map)

Scenkväll med Luuk och Daniel Hallberg
Bar & Restaurang från 17.00 | Showtime: 19.30
Pris: 425:- (ex. serviceavgift)

I höst kommer Kristian Luuk och Daniel Hallberg till Stjärnteatern med den underhållande talkshowen ”Scenkväll med Luuk & Daniel Hallberg”, där Kristian kommer intervjua kända gäster på scen och komikern och Instagram-fenomenet Daniel Hallberg agerar både sidekick och husband. 

”Scenkväll med Luuk & Daniel Hallberg” spelades under våren på Scalateatern i Stockholm och blev hyllad av såväl publiken som media. Under hösten ger Kristian och Daniel sig ut på en turné runtom i landet med premiär i Göteborg den 2 november.

Kristian Luuk ledde 15 säsonger av ”Sen kväll med Luuk” på TV4 mellan 1996 och 2004 och utsågs under den här tiden till ”Årets manliga tv-personlighet” sex gånger. Nu tar han steget upp på scen och återvänder till sina rötter med talkshowen ”Scenkväll med Luuk & Daniel Hallberg”, där han kommer intervjua några av Sveriges mest intressanta personer.

Kristians högra hand på scen är komikern och medieprofilen Daniel Hallberg. Han har på kort tid slagit igenom med sina humoristiska filmer på Instagram, ett omtalat gästuppträdande i ”Idol” 2017 och inte minst rollen som dryg pr-strateg i Ruben Östlunds prisbelönta film ”The Square”.

Gästerna för höstens föreställningar är ännu hemliga, men det kommer vara minst två per kväll som medverkar. Gäster under våren i Stockholm var inga mindre än; Alice Bah Kuhnke, Emma Peters & Emma Molin, Fredrik Skavlan & Happy Jankell, Adam Pålsson & Annie Lööf, Marianne Mörck samt Sarah Sjöström.

Biljetter säljs via Tickster.com samt över disk hos Biljettbyrån.

Earlier Event: November 9
Alla är sämst med Mattias Alkberg
Later Event: November 29
En julshow med Robin, Sissela och Ankan