Back to All Events

Emma Knyckare - Årets Mama

  • Stjärnteatern 5 Glimmervägen Lund, Skåne län, 224 78 Sweden (map)

En föreställning om familjeliv, underliv och kärlek

I höst är det dags för Emma Knyckare att ha premiär med sin första egna föreställning - ”Årets Mama - En föreställning om familjeliv, underliv och kärlek". Den 4 oktober är det premiär i Göteborg och 19 oktober kommer den hit till Stjärnteatern.

"Årets Mama" är inspirerad av Emmas bok ”Hit med flaskan”, en personlig skildring av mammablivandet. Nu tar hon ut svängarna när det är dags att komma ur den egna lilla privata bubblan och skoja om föräldraskapet. För det finns så många knasiga föräldrar därute. Har vi varit sådana hela tiden eller blev vi det så fort vi förökade oss? Allt från familjeliv.se, oigenkännliga pattar till att smygspela Nintendo på toaletten ska avhandlas. ”Ta vara på den här tiden” är det många som säger till oss föräldrar men vem ska ta vara på oss?

Biljetter säljs via Tickster.com samt över disk hos Biljettbyrån.

Earlier Event: September 29
Louise Hoffsten
Later Event: November 9
Alla är sämst med Mattias Alkberg