Back to All Events

Eric Gadd

  • Stjärnteatern 5 Glimmervägen Lund, Skåne län, 224 78 Sweden (map)

Eric Gadd. Alltid aktuell, folkkär och omisskännlig. En soulinstitution och garantin för sväng. Eric Gadd firar 30 år som artist i år och har inga planer på att sakta ner. Till Stjärnteatern kommer han i sin ädlaste form: Solo.

Förvänta er en intim akustisk kväll med en av landets bästa i absolut högform. Köp biljetter här

Eric Gadd debuterade med plattan ”Hello!” 1987 och har sedan dess släppt ytterligare elva studioalbum. Mannen bakom klassiker som ”Bara himlen ser på”, ”Do You Believe in Me”, ”Why Don’t You, Why Don’t I” och ”Vi kommer aldrig att förlora” har Grammisbelönats tre gånger, sålt guld- och platinaskivor både dubbelt och trippelt samt live närmare 4 000 gånger.

Biljetter säljs via Tickster.com samt över disk hos Biljettbyrån.

Earlier Event: March 24
#kulpåvägen med Petter
Later Event: April 7
The Refreshments